Wysłany: 24 Marzec 2010, 13:25 Nowej strony nadszedl czas.
Dzisiaj zostana zmienione rekordy w DNS by odpalic nowa strone Fundacji Tara. Przez jakis czas (od 2 do nawet 48h) moga wystapic problemy z dostepem do www.FundacjaTara.info lub/i czesc odwiedzajacych bedzie widziec stara strone, a czesc nowa. Po max 48h wszyscy beda widziec juz tylko nowa strone Tary. Forum i inne uslugi w tej domenie nie ulegaja zmianie i tutaj nie bedzie zadnych problemow z dostepem.
Zapraszam do komentowania nowej strony w tym temacie.
a ja się zastanawiam, czy w związku z brakiem możliwości dodawania komentarzy na nowej stronie, wszystko (a przynajmniej częsć) ruszy na forum... Jak tak, to czasami mozemy tutaj mieć (nie)mały młynek
_________________ "But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams."
augi: nie ja robilem strone. ja tylko zmienilem wpisy w DNS, bo domena jest u mnie na serwerach i wzialem sobie za zadanie ja utrzymywac. ot taki maly wklad w Tare i dobrze mi z tym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum